Advent u Zagrebu

Zagreb, Hrvatska

već od 2990RSD

Opis destinacije

Advent u Zagrebu je proteklih godina nagrađen kao najšareniji, najbogatije i najlepše okićen božićni sajam zbog čega je grad Zagreb postao popularniji i od Beča, Praga i drugih evropskih gradova. Tokom ovog prazničnog perioda, Zagreb kao da je iskočio iz najslikovitije bajke… Pa hajde, pođite sa nama da se zajedno u to i uverimo. Dobrodošli!!!

Informacije

SMEŠTAJ

  • Bez smeštaja

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
BOŽIĆNI SAJAM 
Jednodnevni izlet - 10.12.2022. - subota 

CENA ARANŽMANA : 2.990 din 

Cena aranžmana obuhvata:  
- prevoz turističkim autobusom,  
- razgledanje u pratnji licenciranog turističkog vodiča 
- troškove organizacije i realizacije aranžmana

Cena aranžmana ne obuhvata:  
- međ. putno zdravstveno osiguranje
- individualne troškove putnika
Polazak ispred PSC Pinki u ranim jutarnjim satima. Direktna vožnja do Zagreba sa  zadržavanjem zbog graničnih formalnosti, kao i usputnim kraćim odmorima prema potrebi.  Dolazak u Zagreb u prepodnevnim satima. 

Upoznavanje grada kroz pešačko razgledanje: GORNJI GRAD: Crkva Sv. Marka, Banski  dvori, Kamenita vrata, Zagrebačka katedrala- Katedrala Uznesenja Blažene Djevice Marije, Trg Kapitol, Kula Lotrščak, zagrebačka uspinjača, Jezuitski trg i fontana “Ribnjak”, tržnica  Dolac; DONJI GRAD: Trg Bana Jelačića- zvanični centar grada, Cvjetni trg... 

SLOBODNO VREME za šetnju i individualno razgledanje grada. Preporučujemo obilazak  Trga Republike sa Izvorom života, HN kazalištem, ledeni park na Trgu kralja Tomislava,  Advent na Zrinjevcu, Advent na Europskom trgu, Advent u Marićevom prolazu, Advent na  Stross-u, Božićnu bajku- čarolija Božića u centru grada... Takođe, ne propustite žive božićne  jaslice, veseli božićni tramvaj, kao i brojne zanimljive programe I advent atrakcije, i  raznovrsnu ponudu na štandovima Božićnog Sajma: od medenjaka … do kuvanog vina. 

Dolazak u Sremsku Mitrovicu u kasnim večernjim satima.  

Organizator putovanja je turistička agencija Grand Tours, broj licence OTP 133/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Grand Tours. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama