Ami Hotel

Petrovac, Crna Gora

Opis destinacije

Primorsko mesto koje datira još iz rimskog doba odlikuje se blagom mediteranskom klimom sa skoro 300 sunčanih dana u godini. Jedno vreme nosio je naziv Castel Lastva po tvrđavi Castio. Brojni zalivi, duge plaže i male peskovite uvale, nalepše su u ovom delu Jadrana. Petrovac ukrašavaju masline, narandže, lovor, limuni, leandri. Svi oni koji su otkrili draži porodičnog letovanja, prostranstvo plaža i mir koji Petrovac nudi svojim gostima, vraćali su se ponovo.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Ami se nalazi u Petrovcu, na oko 200m od hotelske plaže (ležaljke u ceni prema raspoloživosti). Hotel je udaljen oko 19 km od Budve, dok se 2 internacionalna aerodrome udaljeni na oko 43km od Tivtam odnosno 48km od Podgorice. Hotel Ami je idealno mesto za jedinstvene trenutke opuštanja sa prekrasnim pogledom na more.

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje: recepciju, restoran, bar, a la carte restoranu, spoljašnji i unutrašnji bazen, konferencijsku salu kapaciteta do 80 mesta, salon lepote. Spa & Wellness centar sa bogatim sadržajem i prostorom posvećenog opuštanju. Ovo mesto je oaza mira, gdje su misli relaksirane među toplim bojama i opuštajućom muzikom u cilju pronalaženja savršenog balansa izmedju tela i duše. Spa i wellness centar obuhvataju: finsku saunu, aromatičnu saunu, tursko parno kupatilo, tuševi doživljaja, slanu sobu, teretanu.

Sobe:
Hotel poseduje 113 modernih soba i apartmana, opremljene italijanskim, visokokvalitetnim nameštajem. Sobe i apartmani su prostrani sa elegantnim savremenim nameštajem. Sve sobe i apartmani poseduju: TV, telefon, klimu, kupatilo sa svom neophodnom kozmetikom, papučama i bademantilom. Neke sobe i apartmani imaju divan pogled na planinu, grad i/ili more. Standard soba (cca 25m²) poseduju dva single kreveta ili bračni krevet, kao i komforne ekstra krevete za decu, ukoliko je potrebno. De lux sobe (od cca 25m² ili porodične 2+2 od cca 35m²) je luksuzna soba sa najnovijom tehnologijom i elegantnim dizajnom. Sobe su opremljene bračnim krevetima ili dva pojedinačna kreveta sa modernom sofom na izvlačenje za decu ili odrasle. Mogu imati pogled na planinu ili more. Vila sobe (cca 40-58m²) su prostrane sobe sa king size krevetima i ekstra komforom u sobi sa najnovijom tehnologijom, sve u cilju savršenog odmora. Mogu imati pogled na more ili planinu.

Usluga:
Usluga na bazi polupansiona (doručak i večera - švedski sto).

Kontakt:
www.amihotel.me
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama