Assa Maris Hotel

0, Sitonija

Opis destinacije

Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi na severnom delu Sitonije, 10 km od gradica Agios Nikolaos i 100 km od Soluna.

Plaža:
Hotel direktno na pešcanoj plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela. Mogućnost iznajmljivanja peškira za plažu uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, glavni restoran, bar na bazenu, roštilj, video igre, animacije za decu, rent a car, spoljašnji bazen sa slatkom vodom, masaža, odbojka na plaži, mini market, bar na plaži, deciji bazen, decija igraonica, stoni tenis, internet, sef, parking, iznajmljivenje bicikla, aerobik, tenis, organizacija tematski veceri u glavnom restoranu, dnevn grupne sportske aktivnosti, sportovi na vodi, grcko vece, muzika uživo.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 66 smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju kupatilo, fen za sušenje kose, SAT TV, radio, klima uređaj, telefon, mini frižider, terasu ili balkon.
Standardne sobe površine oko 21m², sa pogledom na more ili baštu, namenje su za 2-3 osobe.
Deluxe sobe, luksuznije opremljene, sa pogledom na more, imaju francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, namenje za smeštaj 2 osobe.
Family sobe su prostrane, podeljene u dve prostorije – spavaća i dnevna soba sa 2 sofe, sa pogledom na more ili baštu. Namenjene su za smeštaj 2-4 osobe.
Suite, udobne, imaju dve prostorije – spavaća i dnevna sa dve sofe sa pogledom na more. Namenje su za smeštaj 2-4 osobe.

Usluga:
All Inclusive po principu švedskog stola – samoposluživanje.

Kontakt:
http://www.assa-maris.gr/

Napomena: 
Privatna peščana plaža, lepa šetališta sa palmama u zelenilu, čisto more. Prostrane sobe, restoran, barovi, sport, usluge za decu, večernja zabava za odrasle. Idealno mesto za nezaboravan porodični odmor. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.