Atina

Nova godina, Grčka

već od 140€

Opis destinacije

Atina je glavni grad Grčke i jedan od najstarijih i najromantičnijih evropskih gradova. Zbog svoje blage i prijatne klime, predstavlja omiljenu destinaciju turista iz svih delova sveta, posebno tokom novogodišnjih praznika. Grad slavne istorije, koji su poštovali kako ljudi tako i Bogovi. Kolevka demokratije i modernih evropskih tekovina. Najveće atrakcije u Atini su Akropolj, brojna pozorišta, hram Zevsa Olimpijskog, stadion Panatinaiko, Dionisovo pozoršte i mnoge druge. Ovaj grad uvek pruža mogućnost fenomenalnih izleta i celodnevnog razgledanja. Uživačete u šetnji raskošnim ulicama I trgovima koji su posebno dekorisani za novogodišnje praznike a poseban doživlja je vatromet na Akroplju za sam doček nove godine. Za ljubitelje hrane tu su brojni restorani I taverne sa tradicionalnom grčkom kuhinjom. Danas je Atina kosmopolitski grad vredan svakog uživanja koji privlači veliki broj mladih iz celog sveta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
6 dana (3 noćenja) 
TERMIN: 29.12.2023. – 03.01.2024.

Termin 29.12.2022. – 03.01.2023.
SmeštajCena BGCena NišCena NS*
1/1230€220€240€
Ahilion hotel 3*
Usluga: Noćenje s doručkom
1/2155€145€160€
1/3150€140€160€
1/4140€130€150€
Choice hotel 3*
Usluga: Noćenje s doručkom
1/2160€150€170€
1/3150€140€160€
Breeze Boutique hotel 4*
Usluga: Noćenje s doručkom
1/1///
1/2175€165€185€
1/3170€160€180€

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd oprema),
- Tri noćenja sa doručkom u izabranom hotelu
- Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
- Organizacioni i drugi troškovi agencije.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje 1200rsd , sa pokrićem Covid 1500rsd (Triglav )
- Fakultativne izlete,
- Boravišnu taksu za hotele sa  4* -3e po sobi po danu a za hotele sa 3* -1,5e 
- Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – 1000 rsd po rezervaciji,
- Doplata za gorivo u slučaju povećanja cene goriva,
- Individualne troškove putnika.

Hotel Αchillion 3* se nalazi u poslovnom centru Atine, na 200 metara od stanice metroa Omonija. U ponudi ima klimatizovane sobe sa balkonom. Besplatan kablovski internet dostupan je u čitavom hotelu. Sve hotelske sobe su jednostavno uređene, zvučno izolovane i imaju sigurnosne brave. U moderne pogodnosti spadaju flat-screen TV sa satelitskim kanalima, frižider i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu.U hotelu Achillion svakog jutra se služi grčki doručak na bazi švedskog stola. Gostima su na raspolaganju bar sa satelitskom televizijom i restoran u kome se služe ručak i večera

Athens Choice Hotel 3*** smešten je u centru Atine, na samo 300 metara od Trga Omonija i na 600 metara od Nacionalnog arheološkog muzeja. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Sve sobe nude klima-uređaj i sopstveno kupatilo sa tušem. Većina smeštajnih jedinica sadrži i flat-screen TV. Recepcija radi 24 sata dnevno, a gosti se mogu opustiti u baru u okviru objekta. Oblast Psiri sa raznovrsnim tavernama i barovima nalazi se na 900 metara od objekta Athens Choice Hotel. 

Butik hotel Breeze Athens 4* je smešten u Atini, na manje od 5 minuta hoda od Trga Omonija. U ponudi ima moderno uređene sobe sa besplatnom WiFi mrežom. Osim toga, nudi snek bar i recepciju koja radi non-stop. Nalazi se na 2 km od Trga Sintagma. Nepušačke sobe butik hotela Breeze poseduju prozore od poda do plafona, klima-uređaj, flat-screen TV, sef i mini-bar. Svaka soba ima moderno kupatilo sa fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Gosti dan mogu započeti doručkom na bazi švedskog stola koji se svakodnevno služi u hotelskoj trpezariji. U pićima, kafama i grickalicama može se uživati tokom celog dana u snek baru u okviru objekta. Trgovačka četvrt oko Ulice Ermu udaljena je 2 km od objekta. Najbliži aerodrom je Aerodrom Elefterios Venizelos, udaljen 38 km.

29.12.2023. (prvi dan) – Sastanak grupe na dogovorenom mestu u podnevnim časovima. Vožnja preko Srbije, Makedonije i Grčke uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

30.12.2023. (drugi dan) – Dolazak u Atinu u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada autobusom (Trg Omonija, Trg Sintagma gde se nalazi Parlament i straža Evzona, Olimpijski stadion, Zevsov hram, Hadrijanova vrata, Bajronov spomenik, Nacionalna biblioteka, univerzitet...). Smeštanje u hotel. Slobodno popodne ili fakultativna poseta AKROPOLJU (Propileji, Partenon, Erehtejon…) sa stručnim lokalnim vodičem. Povratak u hotel. Noćenje.

31.12.2023. (treći dan) - Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni celodnevni izlet za ARGOLIDU - Korint, Epidaurus (obilazak antičkog pozorišta iz IV veka p.n.e. i muzeja) i Mikena (Kraljevske grobnice i Lavlje kapije). Povratak u Atinu. Priprema za doček. Fakultativni doček NOVE GODINE u nekom od popularnih gradskih klubova ili individualno na Sintagma trgu. Noćenje.

01.01.2024. (četvrti dan) - Doručak. Slobodno vreme. U podne poludnevni  fakultativni izlet na SUNION, najjužniju tačku Atike (Posejdonov hram , Apolonovu obalu i Glifadu (slobodno vreme u Glifadi), koju naša agencija organizuje za prvi dan Nove godine). Povratak u Atinu i slobodno vreme za individualne aktivnosti. Fakultativni odlazak u neki od brojnih gradskih klubova. Noćenje.

02.01.2024. (peti dan) - Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U poslepodnevnim časovima polazak za Srbiju. Sledi noćna vožnja preko Grčke, Makedonije i Srbije uz usputne pauze za odmor..

03.01.2024. (šesti dan) – Dolazak u Beograd u popodnevnim satima. Kraj aranžmana!
- Gotovinsko plaćanje: depozit 3000 RSD prilikom prijave, I rata 3000 RSD mesec dana nakon prijave, ostatak u ratama  najkasnije do 20 dana pre početka aranžmana po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. 

- Čekovi  građana: mogućnost plaćanja u ratama do 01.03.2024 godine bez kamate. 

- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana.

PZZ

Organizator putovanja je turistička agencija Special Travel Agency - Puzzle Group, broj licence OTP 32/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Special Travel Agency - Puzzle Group. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama