Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Casa Del Mare Mediterraneo je luksuzan hotel smešten u mestu Kamenari u samom srcu Bokokotorskog zaliva. Hotel se nalazi na samoj obali mora, na šljunkovitoj plaži. Malo primorsko mesto Kamenari se nalazi između Kotora i Herceg Novog, a trajektom se stiže do trećeg turističkog centra- Tivta koji se nalazi na svega 4 km od hotela. Hotel Casa Del Mare Mediterraneo je potpuno renoviran 2019. godine i pruža mogućnost za savršen odmor u Crnoj Gori. Enterijer hotela je inspirisan mediteranskim motivima, začinima i biljkama kao što su: lavanda, mimoza, masline, mandarine, šipak, galeb i mornar.

Sobe: Hotel Casa Del Mare Mediterraneo u svom sastavu ima smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard, deluxe sobe, sobe tipa junior suite i apartmani. Sve smeštajne jedinice su komforne i moderno opremljene. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, fen, TV, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Casa Del Mare Mediterraneo u svom sastavu ima glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Pored glavnog restorana gostima je na raspolaganju i a la carte restoran, kao i bar na plaži u kome gosti mogu da uživaju u osvežavajućim napicima i laganim obrocima. Od dodatnih sadržaja u okviru hotela se nalazi suvenirnica. Gostima su na raspolaganju usluge iznajmljivanja automobila, motora, jahti kao i mogućnost organizovanja izleta.

Sport i zabava: U sastavu hotela Casa Del Mare Mediterraneo se nalazi spa centar u kome gosti mogu da se opuste u sauni ili aroma sobi ili da se relaksiraju uz različite vrste masaža. Gostima je u okviru spa centra na raspolaganju i unutrašnji bazen.

Stari grad Kotor i Herceg Novi se nalaze na samo par kilometara od hotela Casa Del Mare Mediterraneo i pružaju mogućnost za različite vidove zabave- od obilaska kulturno-istorijskih znamenitosti do zabave u mnogobrojnim restoranima i barovima.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama