Crystal Club World Of Colours

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek, grad u istoimenoj opštini, nalazi se u Antalijskoj provinciji i predstavlja turistički centar sa hotelskim smeštajima visoke kategorizacije, kojih svake godine ima više. Plaže duge 16 kilometara od sitnog belog peska, zajedno sa borovinom i eukaliptusom i tirkiznim morem, čine Belek savršenim odmaralištem za porodična putovanja. Cenjene su i posećene kako od strane lokalnog stanovništva, tako i turista. Centar grada i okolina su poznati po mineralnim vodama koje dobija iz 7 vrela. Svakako, ponuda se ne ograničava samo na sportove na vodi i luksuzu, već se proširuje zahvaljujući jedinstvenom arheološkom nalazištu, replikom rimskih akvadukta, delfinarijumu, kao i džamiji u samom srcu grada koja je i njegov glavni simbol. Iako je počeo da se eksponira kao centar luksuza i golfa, Belek spada u jedne od idealnih destinacija za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Bogazkent nadomak Beleka. Udaljen je 40km od aerodroma u Antaliji i 50km od samog centra Antalije.

Opšti podaci
Otvoren je 2021. godine i prostire se na 10.082m2. Sastoji se od jedne glavne zgrade, 15 dvospratnih vila i jedne trospratne. Ukupno ima 145 soba, od kojih je 26 standardnih i 119 family soba. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, 2 a la carte restorana (turski i riblji), Beach Snack restoran, Snack restoran, Gozleme house i Lobby Patisserie. Hotel ima 4 bara (Garden Bar, Beach Bar, Snack Bar, Lobby Bar).

Za decu su tu dečiji bazen, mini club, mini disco, mini bioskop, igralište, razne animacije i programi.

Plaća se: iznajmljivanje kolica.     

Plaža
Hotel je udaljen 450m od svoje peščano-šljunkovite plaže. Do iste je organizovan besplatan shuttle servis nekoliko puta u toku dana. Plaža je opremljena toaletom, tuševima, kabinama, kao i Beach barom. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju. 

Smeštaj
Sve sobe imaju balkone. Oprema soba uključuje keramičke podove, individualno podesivu split klimu, satelitsku LED TV sa muzičkim programima, mini bar, čajnik, set za čaj i kafu, sef, direktnu telefonsku liniju, Wi-Fi, protivpožarni alarm i sistem za gašenje, kupatila sa tuš kabinom, telefon, bojler i fen.

Standardne sobe su veličine 25m2 i mogu imati pogled na bazen i kopno.

Family sobe se sastoje od 2 odvojene spavaće sobe, glavna spavaća soba ima jedan bračni krevet (160x200cm), a dečija soba ima 2 razdvojena ležaja (90x200cm). Veličine su od 31 do 35m2 i mogu imati pogled na bazen i kopno.

Plaća se: telefon i room service.

Hrana i piće
Usluga je Ultimate All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela) u glavnom restoranu: doručak, ručak i večera. Tokom ručka i večere dostupan je dečiji meni, kao i dijeteski i vegetarijanski. Na raznim lokacijama tokom celog dana se služe užine: pice, hamburgeri, gozleme (Snack restoran, Beach Snack restoran i Gozleme house). Gostima su na raspolaganju 2 à la carte restorana (turski i riblji) uz rezervaciju dan ranije besplatno je korišćenje jednom u toku boravka (minimum 7 dana). U određeno doba dana se služe sladoled, keks i kolači (Lobby Patisserie).

U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sok od narandže tokom doručka. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.                                                                                                                                                                                              
Plaća se: sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od svežeg voća, à la carte restorani i sve ostalo van koncepta.    

Ostali sadržaji
Usluge pranja i peglanja veša, prodavnice, rent-a-car, rent-a-bike, iznajmljivanje dečijih kolica, doktor, fotograf, frizer. 

Sport i zabava
Hotel ima nekoliko otvorenih bazena, glavni bazen, aquapark bazen i dečiji bazen, sa ukupnom površinom od 804m2. Aquapark je urađen na temu Pirata sa Kariba. Ima dva tobogana za decu od 4 do 12 godina i tri tobogana za starije od 12 i odrasle (dvokratno radno vreme). Gostima su na raspolaganju i aktivnosti kao boćanje, pikado, odbojka na plaži, aerobic, fitness, dnevne i večernje animacije i programi, živa muzika određenim danima, Wi-Fi internet (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaća se: motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi.  

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam) i sauna.

Plaća se: masaže, tretmani lepote, detoks i personalizovani programi. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost. 
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.