Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Delphi Beach nalazi se na plaži Tolofonos, 2 km od mesta Eratini koje je poznato ribarsko mesto regije. Najveći grad regije Nafpaktos je udaljen oko 35 km, a poznato mesto Galaxidi udaljeno je ok 20 km od hotela. Arheološki lokalitet Delfi, nalazi se na oko 50 km udaljenosti, dok je Atina udaljena 220 km.

Plaža:
Pozicioniran je na peščano-šljunkovitoj laži, ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za naše goste. Korišćenje peškira za plažu se plaća 2 evra po osobi.

Hotelski sadržaj:
U okviru hotela su parking, bazen, sala za konferenciju sa tehničkom opremom ( do 150 mesta), TV-sala i par prodavnica (nakit, suveniri, mini-market ), doktor na poziv, dečiji klub, dečije igralište, teretana. Tu su i glavni hotelski bar, snek bar i glavni hotelski restoran. U okviru hotelskog kompleksa postoje i tereni za košarku, fudbal, tenis (korišćenje terena je besplatno osim ako se koristi osvetljenje) i odbojku na plaži. U celom hotelu postoji bežični internet Wi-Fi koji je besplatan za goste hotela.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 177 soba. Sve sobe su opremljene klima uređajem (grejanje/hlađenje), SAT TV, TV sa ravnim ekranom, frižiderom, telefonom, Wi-Fi - internetom. U svim sobama su kada i tuš sa masažerima, fen, sef, balkon/terasa. Sobe su sa pogledom na planinu i na more. Superior sobe su površine oko 24 m2 - sadrže jedan francuski krevet ili dva singl kreveta i pomoćni ležaj, namenjene su za smeštaj 2-3 osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece (drugo dete uz doplatu). Superior porodične sobe su površine oko 26 m2 - sadrže francuski ili dva singl ležaja i krevete na sprat, namenjene su za smeštaj 2 odrasle osobe i dvoje dece.

Usluga:
All inclusive, doručak, ručak, večera i snek na bazi švedskog stola - samoposluživanje, pića lokalne proizvodnje.

Kontakt:
www.delphibeach.gr

Napomena:
Predivno prirodno okruženje, zelene planine, duga peščana plaža. Udobne sobe, restorani, barovi, konferencijske usluge, prodavnice, internet, dečiji klub, dečije igralište, bazen. Idealan izbor za udoban porodični odmor.

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.