Falkensteiner Hotel Montenegro

Bečići, Crna Gora

Opis destinacije

Bečići, turističko mesto nalazi se 3 km od Budve sa kojom je povezano šetalištem uz obalu i jedno je od najposećenijih mesta za letovanje u Crnoj Gori. Duž plaže u Bečićima se nalazi mnoštvo hotela, apartmana, barova, restorana kao i šetalište kojim se stiže do starog grada Budve.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Okružen zelenilom, elegantan hotel Falkenstainer Montenegro se nalazi na brežuljku sa kojeg se pruža pogled na pučinu Jadranskog mora. Do hotelske plaže, koja je udaljena 200 m od hotela se stiže preko nadvožnjaka. Stari grad Budva udaljen je od hotela 4 km.

Sobe: Falkenstainer Hotel Montenegro u svom sastavu ima 227 moderno opremljenih smeštajnih jedinica podeljenih u nekoliko kategorije. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard, superior, deluxe sobe i sobe tipa junior suite. Sve sobe i apartmani imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj i sef

Hotelski sadržaj: U sastavu Falkenstainer Hotela Montenegro se nalazi više restorana i barova. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju eksluzivni a la-carte restoran, snack restorana na plaži, aperitiv bar na panoramskoj terasi pored bazena. Od dodatnih sadržaja u okviru hotela se nalaze ronilački klub, casino, suvenirnica, knjižara, butik i frizerski salon.

Sport i zabava: U sastavu Falkenstainer Hotela Montenegro se nalazi spoljašnji bazen. Gostima je na raspolaganju wellness centar sa unutrašnjim bazenom, saunama, sobama za masažu i beauty centrom (tretmani lica, tela, manikir, pedikir). U toku letnje sezone organizuje se dnevni animacijski program kako za odrasle tako i za decu. Mogućnost rekreacije i sportskih aktivnosti postoji u sklopu otvorenog sportskog igrališta za košarku, odbojku i mali fudbal.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama