GALERI RESORT HOTEL

Alanja, Turska

Opis destinacije

Na oko 120 km od Antalije, nalazi se Alanja – gradić ograničen planinom Taurus na severu i Mediteranom na jugu. Locirana na južnim obalama antalijske provincije, poznata po gajenju citrusnog voća, tipična je destinacija ’sunca, peska i mora’ . Ostaci drevne istorije iz perioda bronze i Rimskog carstva, zajedno sa spomenicima poput Crvene kule, čine Alanju jednim od najbolje očuvanih seldžučkih gradova danas. U kombinaciji sa modernim dobom, centar grada uveče podseća na ’Vegas pokraj mora’ . Koliko su se posvetili turizmu i zadovoljenju turističkih potreba, govori podatak da se u Alanji nalazi jedan od najvećih vodenih parkova u Turskoj. Takođe se može pohvaliti velikim brojem peščnih plaža obeleženih plavom zastavicom, na njenim južnim stranama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Alanja, Okurcalar, 35km od centra Alanje, 35km od Sidea, 90km od centra Antalije, 90km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci
Hotel je izgrađen 1996.godine, a renoviran 2021. Prostire se na 10.000 m² i ima 287 soba (standardnih sa bočnim pogledom na more, deluxe, junior i family apartmana kao i porodičnih soba sa krevetima na sprat). Hotel ima glavni restoran, 3 à la carte restorana ( otomanski, riblji i italijanski), 5 barova ( Restaurant, Lobby, American, Snack i Disco bar), doskoteku i poslastičarnicu.

Plaža
Hotel ima svoju 100m dugu peščano-šljunkovitu plažu sa dokom. Suncobrani, ležaljke i peškiri na plaži su uključeni u cenu.

Smeštaj
Sve sobe imaju split klimu, mini bar ( dnevno se dopunjuje vodom i bezalkoholnim pićima), SAT TV sa muzičkim kanalima, telefon, kupatilo sa tušem ili kadom, fen, tepih ili laminat na podu, Wi-Fi i balkon. Standardne sobe su veličine 22m², deluxe sobe 24m²,dok su family suite veličine 40m² i sastoje se iz dve sobe.                                                   

Plaća se: sef i room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – samoposluživanje, izbor više jela u glavnom restoranu, doručak,kasni doručak, ručak,večera,užine,sladoled,lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna i premium pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Lekar, frizerski salon, servis za pranje i peglanje veša, fotograf, tržni centar, telefon, fax i fotokopiranje.

Sport i zabava
Aqua park sa 3 tobogana, otvoreni i zatvoreni bazen, dečiji bazen, fitness centar, aerobik, stoni tenis, pikado, boćanje, dnevne i večernje animacije i programi, Wi-Fi u sobama i lobiju.     

Plaća se: teniski teren ( oprema i osvetljenje), bilijar i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo. 

Plaća se: tretmani nege lica i tela, piling i masaže.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.