Gorski Hotel & Spa

Kopaonik, Srbija

Opis destinacije

Kopaonik je jedan od najlepših skijaških centara u ovom delu Evrope, a svakako u Srbiji najpopularniji i najveći. Kopaonik ili "Sunčana planina" ima do 200 sunčanih i oko 160 dana pod snežnim pokrivačem tokom godine. Sistemom za veštačko osnežavanje pokriveno je 97% ski staza, čime se sezona skijanja produžava, a skijaši, kako početnici tako i oni malo zahtevniji momogu biti sigurni da će tokom sezone moći da uživaju u odlično pripremljenim stazama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Napomena:

Hotel Gorski posluje po principu dinamičkih cena, što znači da objavljene cene moraju dodatno da se potvrde pre same rezervacije odnosno uplate. Isto važi i za aktuelni popust od 15% gde hotel zadržava pravo da taj popust odobri ili ne, shodno aktuelnoj popunjenosti ili parametara kao što su:  tip sobe, konkretna smena, broj osoba, dužina boravka i sl.

Lokacija: Hotel Gorski & Spa Kopaonik, najluksuzniji hotel na Kopaoniku nalazi se u ski centru Kopaonik, preko puta „Belog Mede“, odnosno na pešačkoj stazi koja od Konaka vodi ka hotelu Grand. Skijašima dodatni kvalitet pruža ski-in ski-out lokacija. Pristup vozilom hotelu i zatvorenoj garaži je putem ispod apartmana Konaci i hotela Angella. Po opremljenosti, vrhunskom komforu, nenametljivom luksuzu i po kvalitetu ugradjenih materijala i opreme, hotel Gorski & Spa svakako zaslužuje 5 zvezdica.

Sobe i apartmani: Hotel Gotski & Spa Kopaonik ima 118 savremeno uređenih smeštajnih jedinica i predstavlja osveženje u ponudi Kopaonika, najpoznatije planinske destinacije u Srbiji (hotel može da ugosti oko 400 gostiju u 97 luksuznih soba i 21 apartmanu).

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela su pansionski restoran, a la carte restoran, lobby bar, restoran za skijaše, kongresni centar, frizerski i kozmetički salon, garaža sa 57 parking mesta, igraonica za decu, skijašnica, ski depo i ski rental.
Sport i zabava: U sklopu Spa centra hotela Gorski & Spa Kopaonik, površine 390 m2 su: unutrašnji bazen, spoljašnji bazen, saune, relax zona, ruska banja, ledena fontana, slana soba, tepidarijum, vichy soba i fitnes centar.
1. dan
Dolazak u hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h).

2. dan-pretposlednji dan

Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan

Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama