Vincci Nozha Beach and Spa

Hamamet, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel Vincci Nozha Beach, udaljen je oko 5km od centra Hamameta, oko 115km od aerodroma u Monastiru, oko 75km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci
Hotel se nalazi na samoj plaži, jedan je od lepših hotela u Tunisu. Odličan za porodice, ali i za parove. Poseduje 447 smeštajnih jedinica, koje su raspoređene u tri zgrade. Poslednji put je renoviran 2009. godine.

Plaža
Hotel poseduje svoju peščanu plažu sa belim sitnim peskom. Suncobrani, ležaljke i peškiri su na raspolaganju gostima bez doplate.

Smeštaj
Ukupno ima 447 smeštajnih jedinica u okviru kojih su u standardne, porodične sobe i apartmani, sa pogledom na more, baštu ili kopno. Sobe imaju sopstveno kupatilo, klimu, SAT TV. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All inclusive – samoposluživanje (izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel ima 3 restorana  i 4 bara, tunižanski restoran “La sofra”, restoran “Barbecue Blue&Blue Fish”.

Ostali sadržaji
Salon lepote.

Sport i zabava
Hotel poseduje 3 bazena, od sportova su dostupni skijanje na vodi i padobranstvo.

Spa & wellness
Sauna, tursko kupatilo (hamam).

Plaća se:  masaže.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama