Hotel Mio Bianco

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi 8km od mesta Turgutreis, 25km od centra Bodruma i oko 60km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel se nalazi u prelepom  prirodnom okruženju i ima ukupno 217 soba koje su raspoređene u okviru nekoliko trospratnih blokova. Gostima su na raspolaganju bazen na otvorenom, glavni restoran, 2 à la carte restorana, 3 bara i Spa centar.

Za decu tu su dečiji bazen, mini club i razne animacije i kreativni programi.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj privatnoj plaži. Upotreba ležaljki i suncobrana je besplatna, dok se za upotrebu peškira ostavlja depozit.

Smeštaj
Sve sobe imaju split klimu, LCD TV, telefon, fen, sef, mini bar, kupatilo sa tuš kabinom i balkon ili terasu.  
Standardne sobe su predviđene za 3 osobe, a family sobe se sastoje od dve odvojene sobe (jedna sa francuskim ležajem, a druga sa odvojenim ležajevima) i predviđene su za 4 osobe.

Plaća se: telefon.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu  All Inclusive Plus – doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept usluge su uključene i užine i sladoled u određeno vreme tokom dana, kao i sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Usluga pića traje 24h u Mare Snack Bar-u.  Pored Mare snack bara gosti mogu da koriste i Polpo bar i Delfino bar. A la carte restorani su besplatni jednom u toku boravka od minimum 7 noći, uz obaveznu prethodnu rezervaciju.

Plaća se: premium pića, sva uvozna pića i kokteli, flaširana pića, ceđeni sokovi i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Doktor, servis za pranje i peglanje veša, parking, rent-a-car, frizer, prodavnice.

Sport i zabava
Otvoreni bazen, bazen za decu sa toboganima, fitness centar, step aerobic, stoni tenis, pikado, boćanje, kao i druge animacije tokom dana i večernji program. Wi-Fi internet je besplatan na svim javnim hotelskim površinama.

Plaća se: sportovi na vodi i sve ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: masaže i ostali tretmani lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama