Hotel Nissiblu Beach

Aja Napa, Kipar

Opis destinacije

Kipar je treće po veličini ostrvo na Mediteranu. Sredozmena mediteranska klima, čini Kipar jednom od najtoplijih ostrva, sa izuzetno velikim brojem sunčanim dana tokom cele godine. Ostrvo Kipar je podeljeno na Grčki i Turski deo od 1974. godine: Republike Kipar na jugu i Turske Republike Severni Kipar. Grčki deo ostrva sa dužinom obale od oko 240km i mestima kao što su Aya Napa, Limasol i Larnaka privlače posebnu pažnju turista. Kako je Kipar dugo bio Britanska kolonija vozi se levom stranom. Kipar je jedna od najposećenijih destinacija u Evropi tokom letnjih meseci. Poreklo imena ima više tumačenja, od grčke reči za čempres - kyparissos, po drugom od grčke reči kanu - kypros, ili po latinskom nazivu za bakar - Cuprum (Cyprium) čiji su se rudnici nekada nalazili na Kipru.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Nissi Blue Beach se nalazi u mestu Aja Napa, pored šetališta uz more kojim se stiže do centra, 2.7 km glavne ulice, 550 m od peščane plaže Vathia Gonia, 100 m od plaže Nissi, 55 km od aerodroma.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, bistro, a la cart restoran, bar, bazen, dečiji bazen, bar pored bazena, wi-fi internet, spa centar, zatvoreni bazen, fitnes, mini klub za decu.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, sef (uz doplatu), besplatni wi-fi internet,  kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Ishrana:
doručak (samoposluživanje, izbor više jela). Postoji mogućnost doplate za polupansion.

www.nissiblu.com
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama