Hotel One Resort El Mansour

Mahdia, Tunis

Opis destinacije

Tunis je zemlja gde se pretapaju hiljadugodišnje kulture, zemlja tradicije i legendi, svetla i boja, ritam kontrasta, srce Mediterana Prirodni je most između Afrike i Evrope, između njegove najsevernije tačke i Sicilije je samo 145 km. Sa severa i istoka njegove obale zapljuskuju vode Sredozemnog mora dužinom od oko 1.300 km. Tunis je zemlja gde se pretapaju hiljadugodišnje kulture, zemlja tradicije i legendi, svetla i boja, ritam kontrasta, srce Mediterana. Sa prelepim peščanim plažama, izvanrednim hotelima i sa još mnogo toga magičnom snagom privlači znatiželjne turiste sa svih strana sveta da istraže znamenitosti burne prošlosti kao i nepoznanice uvek mistične i predivne Sahare. Tunis je sve to, ali i mnogo više …

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

One Resort El Mansour **** (ex Vincci El Mansour)

Naša ocena hotela: 3+ *

LOKACIJA: Hotel se nalazi u Mahdiji, 3,5 km od centra Mahdije sa sopstvenim delom plaže i povezan pešačkom stazom duž mora. Hotel je od aerodroma u Tunisu udaljen oko 215km, a od aerodroma u Monastiru oko 50km.

HOTELSKA PONUDA: Recepcjija 24h, glavni restoran, a la carte restorani, lobi bar sa terasom, otvoreni i zatvoreni bazen, dečiji bazen, terasa, mini klub za decu. Spa centar. Besplatan wifi u lobiju je obezbeđen za sve goste hotela. U spa centru uz doplatu se mogu dobiti razni kozmetički tretmani i masaže.

SMEŠTAJ: Sve sobe poseduju centralnu klimu, kupatilo, telefon, fen, sat TV, balkon ili terasu, sef u sobi.

USLUGA: All Inclusive je na bazi švedskog stola.
- gotovinski - uplata avansa od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 
 ostatak najkasnije 7 dana pre polaska
 
- čekovima građana   
 
- kreditnim karticama  
 
- mogućnost plaćanja na 3 ili 6 mesečnih rata kreditnim karticama Komercijalne banke

SNL

Organizator putovanja je turistička agencija Sunline Travel, broj licence OTP 177/2020 kategorija licence A35. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Sunline Travel.

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama