Hotel Palmyra

Argasi, Zakintos

Opis destinacije

Ostrvo nenadmašnih plaža među kojima se lepotom izdvajaju Gerakos, Argasi, Banana i fascinantna plaža Navagio koje je pristupačna samo sa mora Uz čarter let agencija Big Blue je rezervisala i pažljivo odabrane smeštajene kapacitete za ovo biserno ostrvo u Jonskom moru Ostvro Zakintos predstavlja još jedan biser Jonskog arhipelaga. Ima blagu klimu, lepe pejsaže, peščane obale i vrlo toplo i providno more sa većom količinom saliniteta u odnosu na Egejsko. Ostrvo je dobilo ime po Zakintu, sinu trojanskog kralja Dardana.Glavni grad nosi ime ostrva. Sredinom prošlog veka Zakintos je zadesio veliki zemljotres, tako da u gradu nema starijeg istorijskog gradskog jezgra, osim crkve Svetog Dionisa (na obali), koji je, inače, zaštitnik ostrva. Osnovne karakteristike ostrva su predivne i čiste plaže sa još čistijom vodom. Jedan od najlepši je Gerakas u zoni gradića Vasilikos. U red sjanih spadaju i plaže Alikes, Argasi, Banana i veličanstvana plaža Navagio ili ,,Zaliv krijumčara,,. Pristupačna je samo sa mora. Nekada se zvala Agios Georgios, a sada nosi novo ime po olupini broda koji je transportovao ilegalnu pošiljku cigareta 1983. god. More je izbacilo olupinu broda na obalu. Ogromne vertikalne litice belog kamena okružuju plažu i stvaraju jedinstvenu i neponoljvilju sliku. Sitan beli pesak u vodi sličan je sedefu, a tanki listići kamena su skoro providni. Izuzetnost i neponovljivost ambijentalne lepote doprinosi, naravno, boja mora koja je u ovom delu zaliva tirkizne boje u odnosu na pučinu gde je modro-plave.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni doručak – švedski sto-samoposluženje)
Lokacija: nalazi se u centru Argasija, na 250m od peščano-šljunkovite od plaže. U neposrednoj bizini hotela se nalaze kafići, restorani, prodavnice i taverne. Od grada Zakintosa, do kog redono saobraća autobuski prevoz, je udaljen 3 km i 6km od aerodroma.
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, restoran, bar, bazen za decu i odrasle, ležaljke i suncobrani pored bazena (besplatno).
Sobe: kupatilo, klima (uz doplatu), frižider (uz doplatu), sef (uz doplatu), WiFi (besplatno), TV, balkon/terasa.
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Organizator putovanja je turistička agencija Mediteraneo Holidays , broj licence OTP 56/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Mediteraneo Holidays. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.