La Roche Boutique Hotel

Tivat , Crna Gora

Opis destinacije

Tivat se nalazi u centralnom delu Bokokotorskog zaliva, ispod lovćenskog ogranka Vrmca (710m), koji se proteže severoistočnom stranom grada. Aerodrom u Tivtu smešten je na polju sa južne strane grada, dok se sa zapadne strane nalazi poluostrvo Luštica. Ono što turiste posebno privlači Tivtu i zbog čega se odlučuju da letovanje provedu u ovom gradu je pre svega blaga klima i veoma bujna vegetacija. U Tivtu cveće cveta tokom cele godine, a gradski park spada u red najlepših i najvećih u Boki, sa raznovrsnim stablima koje su pomorci doneli iz svih krajeva sveta. Nastao na temeljima starogrčkih naselja, o čemu svedoče brojne arheološke iskopine, Tivat danas predstavlja modernu destinaciju koju turisti posećuju tokom cele godine, a naročito kao destinaciju za letovanje.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: La Roche Boutique Hotel je smešten u Bokokotorskom zalivu koji je pod zaštitom UNESCO- a.La Roche Boutique Hotel se nalazi u Tivtu. Hotel je izgrađen u klasičnom stilu sa sofisticiranim enterijerom. La Roche Boutique Hotel pruža mogućnost za savršen odmor u Crnoj Gori. Aerodrom u Tivtu se nalazi na svega par kilometara od hotela.

Sobe: Hotel La Roche Boutique u svom sastavu ima 9 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su prestige i deluxe sobe i premium apartmani.  Sve smeštajne jedinice su komforne i moderno premljene. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV i klima uređaj.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela La Roche Boutique se nalazi La Pirogue restoran u kome se služe pansionski obroci i nekoliko barova. Bar na krovu hotela, plažni i kafe bar, kao i vinarija. U barovima i vinariji, gosti mogu da uživaju konzumirajući osvežavajuće napitke, najprestižnija vina i lagane obroke.

Sport i zabava: U sastavu hotela La Roche Boutique se nalazi  spoljašnji bazen na krovu hotela sa pogledom na more i Bokokotorski zaliv. Gostima je na raspolaganju i moderno opremljen  spa centar koji u svojoj ponudi ima saunu i parno kupatilo. Gosti mogu da uživaju i da se opuste uz različite masaže, od tradicionalnih evropskih masaža, medicinskih tretmana, tretmana lica do egzotičnih masaža sa različitih meridijana sveta.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama