Labranda Ephesus Princess

Izmir, Turska

Opis destinacije

Izmir - Oni koji su skoro videli Izmir opisuju ga kao grad jedinstvene lepote sa širokim bulevarima, brojnim palmama, otmenim radnjama, modernim hotelima i tradicionalnim restoranima… Deo doživljaja Izmira je i vreva prometne luke s zadivljujućom slikom u kojoj se prožima jednostavnost ovovremenskog s egzotikom starih četvrti… Izmir ili Smirna je i luka koja postoji još od antičkog doba i grad je bogate prošlosti. Klima ovog turskog lučkog grada je izuzetno prijatna jer letnje vrućine ublažava takozvani "imbat", poslepodnevni morski povetarac sa severozapada. Grad izlazi na Egejsko more i danas je druga po veličini luka posle Istanbula, treći grad po broju stanovnika u Turskoj i predstavlja važan ekonomski, trgovinski i industrijski centar Turske.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 75 km od aerodroma u Izmiru, 140 km od bodrumskog aerodroma i 9 km od centra Kušadasija. Od grada Izmira je udaljen 91 km, a od drevnog grada Efesa svega 11 km. Hotel je otvoren 1992. godine a poslednji put je renoviran 2015. godine. Zauzima površinu od 120.000 m².

Plaža:
Hotel ima svoju platformu na kojoj se nalaze ležaljke i suncobrani. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela, a peškiri se dobijaju uz depozit.

Sobe:
Hotelski kompleks raspolaže sa 352 sobe: standardne sobe (25 m², max 3 osobe), superior sobe (25 m², max 3 osobe), porodične sobe (30 m², max 4 osobe), junior suite (32 m², max 3 osobe) i porodična superior soba (41 m², max 5 osoba). Hotel se sastoji iz glavne zgrade i više bungalova.
Sve sobe imaju centralni klima uređaj, kupatilo sa tušem, set za čaj i kafu, sef (besplatno), mini bar (voda dnevno besplatno), WiFi (besplatno), TV, telefon, fen i balkon ili terasa.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja, gostima su na raspolaganju: glavni restoran, 3 a la carte restorana (riblji, turski i italijanski-uz doplatu), 6 barova (od toga se dva plaćaju), 2 spoljašnja bazena, zatvoreni bazen, WiFi, 2 vodena tobogana, spa centar, dečiji klub (4-12 godina), dečiji bazen, igralište, mini golf, teretana, stoni tenis, futsal, pikado i 2 teniska terena.

Usluge uz doplatu: spa centar, masaža, vodeni sportovi, bilijar, rent-a-car, usluga pranja i peglanja veša i hemijsko čišćenje.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:
Tel: +902328931011

www.labranda.com/ephesus-princess

Napomena:
Hotel se nalazi na uzvišenju i okružen je divnim zelenilom. Preporuka za opuštajući odmor.
1. dan BEOGRAD – IZMIR
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let za Izmir – redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU820 (oko 01h 40 min). Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u izabrani hotel. Noćenje.

2. do 7. dan IZMIR
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8. Dan IZMIR - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU821. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama