Lagomandra Hotel

Neos Marmaras, Sitonija

Opis destinacije

Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Lagomandra hotel nalazi se na oko 6 km od Neos Maramarasa I na nekih 100 km udaljenosti od Soluna.Sastavljen od stepenasto rasporedjenih zasebnih zgrada.

Plaža:
Plaža je udaljena oko 200 metara. Hotel je sa plažom povezan mostićem preko glavnog puta. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju. Mogućnost iznajmljivanja peškira za plažu uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, sefovi, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno), restoran sa pogledom na more ili bazen, mini market, TV sala, parking, veliki i dečji bazen, dečje igralište, bar, tavernu, stoni tenis, kombi prevoz do Neos Marmarasa nekoliko puta u toku dana (uz doplatu na licu mesta)...

Sobe:
Sve sobe su klimatizovane, sa velikom terasom, sadrže kupatilo, fen za kosu, telefon, sef, radio, mali frižider, krevetac (na upit, bez doplate), SAT TV.
Sve sobe su klimatizovane, sa velikom terasom, sadrže kupatilo, fen za kosu, telefon, sef, radio, mali frižider, krevetac (na upit, bez doplate), SAT TV.
Superior sobe su površine oko 25 m2, namenjene za 2-3 osobe, sadrže 2 standardna ležaja i pomoćni ležaj.
Deluxe sobe su renovirane i imaju novi nameštaj, površine oko 25-30 m2, namenjene za 2-3 osobe, sadrže 2 standardna ležaja i sofa ležaj.
Junior suite površine oko 32-35 m2, namenjene za 2-4 osobe, sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe opremljene sa 2 standardna ležaja ili francuskim ležajem i sofom.
Mezonete su površine oko 45 m2, namenjene smeštaju 2-5 osoba.Sastoje se iz donjeg nivoa u kome su dva stnadradna ležaja-spojena ili francuski ležaj I pomoćni ležaj.Tu je još i galerija sa 2 standardna ili francuskim ležajem.Svaki nivo ima svoj tv,klima uređaj i kupatilo.

Usluga:
Usluga u hotelu Lagomandra je polupansion ili all inclusive, po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
http://lagomandrabeach.com/index.php/sr/

Napomena:
Gosti hotela Lagomandra mogu koristiti sadržaje hotela Lagomandra Beach .
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.