Marhaba Club

Sus, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u srcu turističke zone Susa. Udaljen je 10 minuta od mesta Port el Kantaoui, a 20 minuta od aerodroma u Monastiru.

Opšti podaci
Hotel ima 274 standardne sobe i 4 apartmana. Ima 2 otvorena bazena (jedan za odrasle i jedan za decu) i 1 zatvoreni bazen. Osim glavnog restorana, gostima je na raspolaganju i nekoliko barova: Lobby bar, Pool bar i Beach bar.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj plaži, suncobrani i ležaljke se ne plaćaju, dok su peškiri dostupni uz depozit.

Smeštaj
Hotel raspolaže sa 274 standardne sobe i 4 apartmana. Standardne sobe su veličine oko 25m2, dok su apartmani veličine oko 50m2. Sve sobe imaju SAT TV, klimu, mini bar, telefon. WiFi je dostupan u javnim prostorijama hotela.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.
Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj..).

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima 3 bazena: jedan zatvoreni, jedan otvoreni i jedan dečiji bazen. Gostima su dostupne razne dnevne i večernje aktivnosti poput stoni tenisa, odbojke.
Plaća se: sportovi na vodi.

Spa & wellness
Gostima su na raspolaganju fitness centar, hidro masaže, hammam, sauna, tursko kupatilo.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.