Mauricijus - Nova godina

Nova godina, Mauricijus

već od 1950€

Opis destinacije

Mauricijus je asocijacija na rajske plaže sa belim peskom, vodu tirkizno zelene boje, savršene providnosti! Uz to, posetićemo i glavni grad Port Luj, sa brojnim znamenitostima koje se od 2006. godine nalaze na UNESCO - voj listi svetske baštine. Uživaćemo na mnogobrojnim rajskim plažama koje Mauricijus nudi. Mauricijus nudi i jedinstveni prirodni fenomen koji će vas lepotom ostaviti bez daha - optičku iluziju koja je, zbog svoje jednostavnosti, nazvana "podvodni vodopad".

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Termin:
25.12.2022.

Regularna cena
2.050,00 EUR
Ultra first minute
Važi za sve prijave do 10.10.2022.
1.950,00 EUR
First minute
Važi za sve prijave od 10.10.2022. do 24.10.2022.
1.990,00 EUR

Cena uključuje
- Kompletna organizacija i usluge predstavnika agencije na destinaciji
- Avio-karta sa svim taksama na relaciji Beograd – Mauricijus - Beograd u ekonomskoj klasi sa presedanjem sa 2 x 23 kg čekiranog i 8 kg ručnog prtljaga
- Povratni transfer aerodrom - hotel - aerodrom
- Smeštaj u dvokrevetnim sobama na bazi 7 polupansiona (doručak i večera) hotelu Le Palmiste Resort & Spa 3 (prema lokalnoj kategorizaciji) u Tru-o-Bišu

Cena ne uključuje
- Nije uključeno
- Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
- Individualne troškove nastale za vreme trajanja aranžmana
- Doplata za poskupljenje takse za gorivo
- Obaveznu doplatu za novogodišnju večeru u iznosu od 65$ po osobi, cena za decu 40$

Fakultativni izleti

Odlazak na ostrvo Il-o-Serf
Cena: 65,00 USD
Idemo u otkrivanje ovog magičnog ostrva i njegove okoline. Ostrvo je poznato po peščanim plažama kao sa razglednice. Plovimo u najdužoj laguni ostrva duž istočne obale, ostajući unutar koralnog grebena. Ostaćemo zadivljeni prelepim pejzažom planinskih lanaca koji okružuju ostrvo. Provodimo neverovatan dan pod tropskim suncem. Dan je rezervisan za sunčanje, kupanje ili šetnju kroz pejzaže koji oduzimaju dah dok pravimo savršene fotografije.

Cena izleta uključuje: organizovani prevoz po predviđenom itineraru, usluge predstvanika naše agencije, ručak.

Park prirode - Casela
Cena: 55,00 USD
Poseta predivnom parku prirode Casela gde ćemo imati prilike da vidimo raznovrsne divlje životinje kao što su lavovi, gepardi, nilski konji, razne egzotične ptice, antilope, nojevi, žirafe… U sklopu posete parku uključen je safari u trajanju od 45 minuta, kao i tulawaka gold coaster vožnja. U parku se nalaze i dva restorana sa prelepim pogledom na jugozapadnu obalu Mauricijusa. 
Cena izleta uključuje: organizovani prevoz po predviđenom itineraru, usluge predstvanika naše agencije, ulaznicu u park, safari (45min), tulawaka gold coaster ride.
Cena izleta ne uključuje: ručak, slikanje, dodatne aktivnosti (interakcija sa lavovima I gepardima, hranjenje I slikanje sa žirafama, vožnja kvadovima, zip line…)

Obilazak severnih ostrva
Cena: 70,00 USD
Krećemo na krstarenje katamaranom ili brzim brodom na veličanstvena Severna ostrva. Ukoliko budemo imali sreće, videćemo delfine u njihovom prirodnom staništu. Imaćemo priliku da plivamo i ronimo u prirodnom akvarijumu koji oduzima dah. Ostrva su rezervati prirode sa raznovrstim vrstama ptica i spektakularnim pešačkim stazama. Uživanje u prirodnim lepotama Mauricijusa. 

Cena izleta uključuje: organizovani prevoz po predviđenom itineraru, usluge predstvanika naše agencije, ručak.

Odlazak na istočne plaže Mauricijusa
Cena: 25,00 USD
Na ovom izletu ćemo imati prilike da obiđemo plaže poput: Palmar, Belle Mare, Poste La Fayette Beach. Dan predviđen za kupanje, sunčanje i uživanje na jednim od najlepših plaža. Istočna obala Mauricijusa je poznata po širokim plažama sa belim peskom. 

Cena izleta uključuje: organizovani prevoz po predviđenom itineraru, usluge predstvanika naše agencije.
Le Palmiste Resort & Spa 3* 
Smeštaj na Mauricijusu na bazi 7 noćenja sa polupansion uslugom.

Sajt
http://www.hotel-lepalmiste.mu/index.php/en/
Dan 1: Okupljanje grupe i polazak
Okupljanje grupe na aerodromu „Nikola Tesla“ dva sata pre leta. Let iz Beograda u 20.20h (TK 1084) sa presedanjem u Istanbulu.

Dan 2: Dolazak na Mauricijus
Dolazak u Istanbul u 00.05h po lokalnom vremenu. Konekcija na let. Let za Mauricijus u 02.20h (TK 160). Dolazak na Mauricijus u 13.05h po lokalnom vremenu. Transfer do smeštaja u Tru-o-Bišu (Trou aux Biches), odlazak na plažu i uživanje u zalasku sunca. 

Dan 3: Obilazak severne obale ostrva
Pre podne krećemo u obilazak severne obale ostrva. Obilazak glavnog grada Port Luja (Port Louis) – nekada aktivan kulturni grad koji je vekovima privlačio slikare, pesnike, vajare i pisce. Svratićemo do citadele odakle se vidi ceo grad, kupiti suvenire i osvežiti svežim voćem na lokalnom bazaru i osetiti duh kako starog, tako i novog dela grada - Waterfront. Posetićemo i Cap Malheureux, severni rt,  odakle se pruža pogled na Coin de Mire ostrvo, kao i predivne Pereybere i Mont Choisy plaže gde ćemo uživati u kupanju, prelepom pesku i tirkiznoj vodi. Povratak u smeštaj.

Dan 4: Fakultativni izlet - Odlazak na ostrvo Il-o-Serf (Île aux Cerfs)
Dan rezervisan za fakultativni izlet – odlazak na ostrvo Il-o-Serf (Île aux Cerfs). Idemo u otkrivanje ovog magičnog ostrva. Plovimo u najdužoj laguni ostrva duž istočne obale, ostajući unutar koralnog grebena. Obilazimo najpre vodopad, a potom odlazimo na ostrvo i provodimo neverovatan dan pod tropskim suncem. Pravimo pauzu za ručak na susednom ostrvu i degustiramo ribu i lokalni rum... Povratak u smeštaj. 

Dan 5: Obilazak plaža na zapadnoj i južnoj obali ostrva
Relaksirajući dan, stvoren za obilazak najlepše plaže na zapadnoj i južnoj obali ostrva – Flic En Flac plaza i L’Morn (Le Morne) odakle se pruža pogled na monolit koja je pod zaštitom UNESCO-a. Potpuno uživanje u okeanu i vragolijama kitesurfera i pogledu na koralni greben. Povratak u smeštaj. 

Dan 6: Fakultativni izlet - Park prirode Casela
Našu turu nastavljamo posetom predivnom parku prirode Casela gde ćemo imati prilike da vidimo raznovrsne divlje životinje kao što su lavovi, gepardi, nilski konji, razne egzotične ptice, antilope, nojevi, žirafe… U sklopu posete parku uključen je safari u trajanju od 45 minuta, kao i tulawaka gold coaster vožnja. U parku se nalaze i dva restorana sa prelepim pogledom na jugozapadnu obalu Mauricijusa. Povratak u smeštaj. 

Dan 7: Fakultativni izlet - Obilazak severnih ostrva i doček Nove godine
Krećemo na krstarenje katamaranom ili brzim brodom na veličanstvena Severna ostrva. Ostrva su rezervati prirode sa raznovrstim vrstama ptica i spektakularnim pešačkim stazama. Uživanje u prirodnim lepotama Mauricijusa. Povratak u smeštaj. U večernjim časovima odlazimo na svečanu novogodišnju večeru u okviru hotela gde ćemo u prijatnom ambijentu dočeti Novu godinu. SREĆNA NOVA GODINA! 

Dan 8: Fakultativni izlet – Odlazak na istočne plaže Mauricijusa
Fakultativni izlet – Odlazak na istočne plaže Mauricijusa. Na ovom izletu ćemo imati prilike da obiđemo plaže poput: Belle Mare i Palmar i napravimo super fotografije na Poste La Fayette plaži. Dan predviđen za kupanje, sunčanje i uživanje na jednim od najlepših plaža Mauricijusa. Povratak u smeštaj. 

Dan 9: Napuštanje smeštaja i slobodno vreme do polaska
Poslednji dan nam ostaje da dokupimo još koji suvenir, popijemo još neki koktel i pripremimo se za put. Opraštamo se od ovog magičnog ostrva. Transfer do aerodroma. Let sa Mauricijusa u 21.15h (TK 161) sa presedanjem u Istanbulu. 

Dan 10: Povratak i kraj putovanja
Dolazak u Istanbul u 06.05h. Konekcija na let. Let za Beograd u 08.15h (TK 1081). Dolazak u Beograd u 07.55h. Kraj putovanja.
Prilikom prijavljivanja plaća se 200 € u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate, a ostatak sume plaća se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate, najkasnije 3 nedelja pred put. Mogućnost plaćanja preko računa i karticama Visa, Master, Maestro i Dina.

JT

Organizator putovanja je turistička agencija Jungle Tribe, broj licence OTP 162/2020 kategorija licence A35. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Jungle Tribe.

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama