Moonshine Uroa Boutique Hotel

Zanzibar, Tanzanija

Opis destinacije

“Dragulj Indijskog okeana sa mirisom cimeta i vanile ”… Veruje se da su njegovi prvi stanovnici, bili Bantu crnci, pa je tako dobio ime jer Zanzibar u prevodu znači "zemlja crnaca". Najveći je proizvođač karanfilića na svetu, a kafu sa drveta možete da uberete sami. Plantaže manga, pomoranže, grejpfruta, banana, ananasa, nalaze se širom ostrva. Sve što vidite na Zanzibaru čista je egzotika. Počnite sa kilometrima dugačkih plaža od najfinijeg belog peska, sa kokosovim palmama, gde tišinu razbijaju jedino talasi okeana. Nastavite sa glavnim i jedinim gradom koji postoji na ovom ostrvu, Stone Town. Ovaj grad se veoma malo promenio u poslednjih dve stotine godina i predstavlja kulturni centar Zanzibara. Bezbroj isprepletanih, uskih ulica, pijaca na kojima je uvek metež, bezbroj džamija i velikih arapskih kuća sa raskošnim drvenim vratima, samo stvaraju prvi utisak o ovom gradu koji je UNESCO zaštitio kao jedan od stotinu najznačajnijih na svetu. A čim izađete iz grada ….nova avantura. Upoznajte lokalno stanovništvo i otkrijte potpuno drugačiji način života.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Butik hotel Moonshine Uroa nalazi se pored plaže u naselju Uroa, na istočnoj obali ostrva Unguja. Objekat je u privatnom vlasništvu i poseduje otvoreni bazen i restoran. Prostrane sobe u butik hotelu Moonshine Uroa nude pogled na vrt ili na more. Smeštajne jedinice sadrže klima-uređaj i kupatilo sa kadom ili tušem. Kreveti imaju mreže za zaštitu od komaraca.

U hotelskom restoranu služe se lokalna i italijanska jela.

U okviru objekta i okolini možete uživati u raznovrsnim aktivnostima, kao što su vožnja bicikla, ronjenje, gnjuranje i ribolov. 


www.moonshinezanzibar.com/
Prvi dan – individualni check in na šalteru avio kompanije na čijem letu se izdaju avio-karte i let prema itinereru.  Organizovani ili individualni transfer (transfer može biti organizovan od strane agencije po želji putnika uz doplatu ili putnik sam može obezbediti transfer prema svojoj želji, osim kod pojedinih destinacija gde je transfer obavezno da bude organizovan od strane agencije) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Drugi - poslednji dan - Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individuale aktivnosti.

Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer (Organizovani ili individualni) od hotela do aerodroma.  Kraj programa.
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- Avans od najmanje 40% od ukupne cene aranzmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

KT

Organizator putovanja je turistička agencija Kontiki Travel & Service, broj licence OTP 113/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Kontiki Travel & Service. OUP

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.