MS Aguamarina Hotel

Toremolinos, Kosta del Sol

Opis destinacije

Kosta del Sol obala na kojoj se dodiruju najviše planine kontinentalne Španije i pitome, peskovite, šljunkovite i kamenite mediteranske obale i kao takava predstavlja geografski i turistički veoma interesantno područje, skoro jedinstveno u Evropi. Centar ove obale je grad Malaga koja ima status modernog grada, koji privlači turiste iz celog sveta. Obala Kosta del Sol poznata je po vrhunskim vinima, koja spadaju u red najboljih u Evropi, intenzivnom noćnom životu, muzejima i pregršt restorana sa mediteranskim specijalitetima. Najpoznatija letovališta su Toremolinos, Benalmadena, Fuengirola i Marbelja koja očaravaju turiste prekrasnim pejzažima, plažama i čistim morem. Marbelja - sretište bogatih, poznato mondensko letovalište juga Španije. Privlači turiste iz celog sveta svojevrsnom ponudom poznatih hotelskih lanaca, restorana i prodavnica čuvenih svetskih dizajnera. U Starom gradu Marbelja nalaze se brojna zdanja iz XV i XVI veka, a najatraktivnije za posetioce su gradska kuća, kuća starog gradonačelnika i crkva Ermita de Santiago. Toremolinos je letovalište koje privlači najveći broj turista na ovoj obali. Pored duge peščane plaže sa brojnim sadržajima kao što su restorani, plažni barovi i promenada duga 7 km nalazi se i glavna pešačka ulica Calle San Miguel i stara ribarska četvrt El Bajondillo.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u turističkom mestu Toremollinos. Hotel pripada poznatom španskom lancu hotela MS. Od centra Torremolinosa i pešačke zone San Miguel udaljen je oko 400 metara. Malaga, jedan od najlepših španskih gradova, je od hotela udaljen 12 kilometara i do nje saobraća lokalna linija gradskog prevoza. Međunarodni aerodrom je udaljen oko 6 km. Zona u kome se hotel nalazi obiluje brojnim sadržajima od kojih se u najvećoj meri ističu restorani poznati po dobroj gastronomskoj ponudi.

Plaža:
Na svega 200 metara od peščane plaže, El Bajondillo na kojoj se ležaljke i suncobrani dodatno doplaćuju.
Hotelski sadržaj: U skolopu hotela se nalazi recepcija sa lobi barom, besplatan Wi Fi internet, restoran u kome se poslužuju specijaliteti  lokalne i internacionalne kuhinje, otvoreni bazen (sa odvojenim delom za decu), pored bazena se nalaze ležaljke i suncobrani koji gosti hotela koriste besplatno, zatvoren bazen, sauna i fitness centar, peškiri (uz depozit). Hotel tokom letnjih meseci organizuje animaciju za decu i odrasle. Besplatan Wi-Fi internet je dostupan u celom smeštajnom objketu.

Soba:
Sve sobe su površine oko 25 m2 imaju terasu, FLAT SAT TV, Wi-Fi internet, telefon, klima uređaj, mini bar (uz doplatu), sef,  ketler, kupatilo (fen za kosu).  U zakupu naše agencije su sledeći tipovi soba: Junior suite sa pogledom na bazen  koja  može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece i Junior suite with Terrace koja ima pogled na okolinu hotela i može ugostiti dve odrasle osobe i dete ili tri odrasle osobe. U oba tipa soba treći ležaj je pomoćni (sofa koja se rasklapa).

Usluga: 
Polupansion (doručak i večera), švedski sto po principu samoposluživanja.

Napomena: Hotel je dobar izbor za sve parove koji žele da budu blizu peščane plaže a u centru dešavanja.

Kontakt: www.msaguamarinasuites.com
1. dan BEOGRAD – MALAGA
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Redovna linija za Malagu. Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u izabran hotel. Noćenje.

2. do 7./10. dan COSTA DEL SOL
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8./11. dan MALAGA - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let redovnom linijom za Beograd. Ketering u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.