Neverland Hotel

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je pravi biser egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru, sa razlogom poznatom kao „more sa sedam boja“. Brojni, novoizgrađeni hoteli koji oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim stilom života, prava su slika ovog letovališta. Hurgada je pravi mamac za one koji se profesionalno ili amaterski bave ronjenjem, a njegova idealna pozicija ostavlja mogućnost i drugih raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u južnom delu Hurgade oko 17km od centra i oko 12km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel u ponudi ima 150 smeštajnih jedinica, nalazi se iza hotela Dana Beach do čije plaže redovno vozi shuttle bus. Gostima je na raspolaganju veliki izbor sadržaja – bazeni, aqua park, barovi i restorani. 

Za decu tu su aqua apark, bazen, dečiji klub, igralište. 

NAPOMENA: hotel se otvara 29.09.2022 godine. 

Plaža
Hotel ima svoju plažu od koje je udaljen oko 900m i do koje redovno vozi shuttle bus. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, veći deo je lepo uređena kupališna zona sa postepenim ulazom u more. Gosti mogu bez doplate da koriste suncobrane i ležaljke. 

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 150 smeštajne jedinice i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, fen za kosu.
 
Plaća se: mini bar, room service, telefon. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran i bar. 

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, nargila, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel zadržava pravo izmene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji
Apoteka, doktor, usluga pranja i peglanja veša, prodavnice, sala za sastanke.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima osam bazena, aqua park sa 11 različitih tobogana, aerobik, boćanje, odbojku na plaži, teren za fudbal, dva terena za tenis, teren za razne sportove.

Plaća se: sportovi na vodi, oprema i osvetljenje za terene, bilijar.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: masaže, jacuzzi, sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, salon lepote, frizerski salon. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.