Nikos Studios

Potokaki, Samos

Opis destinacije

Samos je obale Male Azije udaljen samo 1,6 km. Oduvek je bio na raskrsnici između istoka i zapada.Ipak, uz pomoć jake životne snage uspeo je da, tokom vekova, sačuva nezavisnost pa čak i da doživi maksimalan procvat. Moguće je da je baš zbog toga svetu podario toliko naučnika, umetnika i pesnika. Osim Pitagore, sa Samosa potiču i graditelji Herinog hrama Rek i Teodor, pesnik Arion, arhitekta Poliklet, veliki astronomi Aristarh i Aristil kao i filozofi Melisa i Epikur. Mitologija kazuje da je ostrvo i rodno mesto boginje Here, a budući da je ona boginja plodnosti i njeno ostrvo je veoma plodno. Prekriveno je nepreglednim vinogradima i stabljikama mastike od čijih se plodova spravlja širom sveta poznato grčko piće „Uzo“. Na ostrvu su do danas sačuvani ostatci Herinog hrama i najstariji tunel na svetu koji je u antičko doba služio kao prečica kroz brdo. Kao stvoreno je za romantične duše. Turistima daruje opojni miris mora uz mogućnost da raj za sebe i onog koga volite pronađete u brojnim bajkovitim uvalama. Uostalom, božanstvene plaže i usnule prirodne lepote ostrva Samos su najlepša pozivnica za uživanje na najvišem nivou.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se u mestu Potokaki na svega 3 kilometara od turističkog mesta Pitagorio koje nosi naziv poznatog filozofa i matematičara koji je ovde rođen. Smeštajni objekat je udaljen 4km od međunarodnog aerodroma.

Plaža:
Studio se nalazi na samo 80m od uređene šljunkovite plaže (prelazi se ulica), ležaljke i suncobrani se doplaćuju.

Hotelski sadržaj:
Porodično vođen kompleks čine dve zgrade u kojima se nalaze smeštajne jedinice. U lepo uređenoj bašti, sa puno mediteranskog zelenila, nalazi se otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima koji gosti dodatno ne doplaćuju. Wi-Fi internet je dostupan u svim javnim delovima ovog apartmanskog kompleksa. Gostima su na raspolaganju još i recepcija i snek bar na plaži koja je preko puta. U sklopu objekta se nalazi i privatni parking

Sobe: 
U sklopu kompleksa postoje dvokrevetni studiji površine 16m2 u koje se se mogu smestiti dve odrasle osobe i trokrevetni studiji površine 19m2 u koje se mogu smestit dve odrasle osobe i dete ili tri odrasle osobe, treći ležaj je pomoćni. Svi studiji imaju: klima (uz doplatu 8 eura po danu), Flat TV, čajnu kuhinju sa mini-frižiderom, sef (uz doplatu 16 eura za 10 dana), balkon, kupatilo i Wi-Fi (besplatno).
 
Usluga:
Najam.
 
Napomena:
Blizina lepo uređene plaže i turističkog mesta Pitagorio svrstava ovaj smeštajni objekat jednim od najbolje ocenjenih u ovom delu ostrva.

Kontakt:
www.bvpotokaki.gr
1. dan BEOGRAD – KOS – SAMOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Čarter let za Samos sa međusletanjem na ostrvo Kos. Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan SAMOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan SAMOS - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama