Porto Platanias Beach Resort

Platanjas Hanja, Krit

Opis destinacije

Krit je ostrvo u Sredozemnom moru na krajnjem jugu Grčke. Obuhvata površinu od oko 8300 km² i kao takvo je najveće ostvo Grčke i peto po veličini u Mediteranu. Dužina obale je 1.040 km, dok se ostrvo pruža u pravcu istok-zapad u dužini od 264 km, a u širini sever-jug 55 km. Krit obiluje neverovatnim kontrastima. Reljef je pretežno planinski, a najviši vrh je na 2.456 m n/v. Lanac visokih planina svojom prirodnom podelom formira 4 ostrvske provincije: Hania, Rethymno, Heraklion i Lasiti – Agios Niolaos. Na Kritu je zastupljena sredozemna klima, koja je nešto oštrija na planinama. Danas na Kritu živi preko 600.000 stanovnika, ali se tokom sezone taj broj drastično uveća zbog velikog broja stranih turista koji dolaze na letovanje. Ubrzanim tempom razvoja Krit je postao luksuzno letovalište, koje obezbeđuje odličan smeštaj u vrhunskim hotelima, dizajniranim tako da se uklapaju u živopisni krajolik koji ih okružuje. I pored sveg napretka koji je dostigao poslednjih godina, Krit je ipak ostao ostrvo neiskvarene lepote.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Porto Platanias Beach Resort & Spa, nalazi se na pešačkoj udaljenosti od centra popularnog turističkog mesta Platanjas na ostrvu Krit. Kompleks hotela koji se prostire na 30.000 m2, izgrađen je na samoj obali mora, a od peščane plaže ga deli mala neprometna ulica. Pored plaže nalazi se mala marina za čamce i ribarske brodiće. Od centra grada Hanja, sa kojim je povezan linijom gradskog bus prevoza, udaljen je 9 km, a od aerodroma u Hanji 20 km.

Sobe: Hotel Porto Platanias Beach Resort & Spa je pravi izbor za porodični odmor na Kritu. Ima više različitih tipova soba, namenjenih i za boravak porodica sa većim brojem članova. Sve sobe imaju: kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar (dostupan na zahtev), balkon ili terasu u prizemlju. Sobe imaju pogled na baštu, bazen, bočno ili direktno na more.

Hotelski sadržaj: Hotel Porto Platanias Beach Resort & Spa u svom sastavu ima glavni restoran u kome se služe specijaliteti lokalne i internacionalne kuhinje, jednom nedeljno organizuju se tematske večeri u jednom od a la carte restorana u zavisnosti od popunjenosti hotela. Tokom vremena za ručak obroci se služe u a la carte restoranu pored bazena, a u sezoni večere se organizuju u a la carte restoranu u bašti na krovu hotela. Gosti tokom dana mogu pronaći osveženje u jednom od ukupno 4 bara: lobby bar, 2 pored bazena i 1 na plaži. Od dodatnih sadržaja ima: wi-fi konekciju u lobby baru, dok se u ostalim delovima hotela korišćenje internata doplaćuje, usluge lekara na upit, prodavnica-suvenirnica, menjačnica, servis za pranje i peglanje veša, frizerski salon, usluge rent-a car i parking,

Sport i zabava: Gostima hotela Porto Platanias Beach Resort & Spa je na raspolganju privatni deo plaže Platanjas u dužini od 20 m, dok se korišćenje ležaljki i suncobrana doplaćuje. Na plaži su dostupni sportovi na vodi ili teren za odbojku na pesku. Hotel ima ukupno 5 bazena, od kojih je jedan unutrašnji u okviru spa centra. Ulaz u spa centar se doplaćuje, a teretana je besplatna za korišćenje. O najmlađim gostima brine tim animatora, a na raspolaganju im je dečiji bazen, igralište i dečiji klub.
1.dan Beograd – Krit
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krit - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama