Radisson Blu Larnaca

Larnaka, Kipar

Opis destinacije

LARNAKA (Larnaca) - najstariji grad na ostrvu i treći po veličini, udaljen 5 km od međunarodnog aerodroma, poznat po čuvenom zdanju Crkvi Svetog Lazara, po uređenom šetalištu Finikuds, uz obalu mora sa drvoredom palmi i peščanim plažama, Jonates, Phinikoudes i Mackenzie beach i najstarijem neolitskom naselju Kirokitija. U blizini Larnake nalazi se i čuveno Veliko slano jezero, svratište ružičastih flamingosa. Za grad Larnaka na Kipru kažu da je grad sa dva lica - grad star 10.000 godina, podignut na ostacima antičkog grada Kition, a s druge strane o moderno i prestižno evropsko letovalište.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Hotel Radisson Blu 5* se nalazi u centru Larnake, u blizini svih atrakcija koje nudi grad. Od aerodroma je udaljen svega 10 km, a najbliža plaža Finikudes, označena Plavom zastavicom, je udaljena oko 2,5 km. Sve sobe sadrže klima uređaj, SAT TV, mini frižider, besplatni Wi-Fi internet, set za čaj i kafu, sef (uz doplatu), telefon, kupatilo, fen za kosu, balkon ili terasa. Superior soba pogled na grad veličine cca 36m2, maksimum 2 odrasle osobe + 1 dete, francuski ili dva odvojena ležaja.  Od hotelski sadržaja gostima su na raspolaganju recepcija, restoran sa panoramskim pogledom na Larnaku, bar na poslednjem spratu hotela, moderan Spa centar sa 4 prostorije za tretmane i fitness centrom, otvoren bazen sa terasom za sunčanje, Wi-Fi internet.

Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom (samoposluživanje, izbor više jela). 

Kontakt: www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-blu-larnaca
Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in 14h. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodni dani za odmor. Mogućnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta I poseta. Noćenja.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama