Ramira Joy Hotel

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja se nalazi u jugoistočnom delu Turske obale, od grada Antalija i aerodroma udaljena je oko 135 km. Najimpozantnije obeležje Alanje je svakako tvrđava sagrađena u periodu vladavine Seldžuka. Dugačka je 7 km i sa preko stotinu kula jedna je od najpoznatijih tvrđava u ovom delu Mediterana. Gradom dominira osmougaona Crvena kula koja je jedinstvena po svom arhitektonskom rešenju. Ono što Alanju izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život. Regije koje se izdvajaju su Okurdžalar, Avsalar, Inčekum poznat po najfinijim peščanim plažama po kojima je i dobio ime, Konakli, Kejkubat, Oba, a svakako najpoznatija i najatraktivnija regija i plaža je svakako čuvena Kleopatrina plaža koja se nalazi u samom srcu grada i prostire se na oko 2 km dužine.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel, otvoren 2008. godine, nalazi se u centru Alanje, na 500 m od Kleopatrine plaže, 45 km od aerodroma Gazipasa u Alanji i 125 km od aerodroma u Antaliji. Poslednja renovacija obavljena je 2020. godine.

Plaža:
Gradska, peščano-šljunkovita plaža nalazi se na 500 m od hotela. Autobus do plaže (besplatan). Na plaži suncobrani, ležaljke i dušeci su besplatni za goste hotela. Peškiri za plažu (uz doplatu).

Sobe: 
Hotel raspolaže sa 85 soba. Od toga su 73 dvokrevetne sobe (dva odvojena ili jedan francuski krevet, balkon, max 2 osobe) i 12 trokrevetnih soba (jedan francuski krevet i jedan singl krevet, balkon, max 2+1 osoba¬). Sve sobe imaju: kupatilo, fen za sušenje kose, pribor za kupanje, telefon, sef (uz doplatu), TV, papuče, bade-mantil, individualni klima uređaj, wi-fi (besplatan), mini bar (besplatno, voda se dopunjava svakodnevno), ketler, balkon.

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran, bar u restoranu, spoljašnji bazen, unutrašnji bazen, bar pored bazena (10:00-24:00), spa centar, Wi-Fi, fitnes centar, tursko kupatilo (hamam), sauna, teretana, večernji program (dva puta nedeljno), spoljašnji bazen sa dečijim delom, dečiji meni, dečije stolice u restoranu. Plaća se: doktor, masaža, sauna, spa centar, rent a car, usluga pranja i hemijskog čišćenja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.  

Kontakt: www.ramirahotels.com/joy/en/
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama