Sahara Beach Aquapark Resort

Monastir, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se na udaljenosti oko 8 km od Monastira, 12 km od Susa i 4 km od aerodroma u Monastiru.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1975. godine a poslednji put renoviran 2018/2019. godine. Sastoji se od tri zgrade sa po 7 spratova i 1005 soba. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i nekoliko barova kao i a la carte restoran koji se može koristiti uz doplatu i prethodnu rezervaciju.

Od sadržaja za decu hotel pored dečijeg bazena ima Mini club (4-7 god.), Maxi Club (8-12 god.) i Teenie Club (13-17 god.).

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži, peškiri ne ulaze u koncept dok suncobrani i ležaljke se ne plaćaju dodatno.

Smeštaj
Hotel raspolaže sa ukupno 1005 soba rasporedjenih u tri zgrade sa po 7 spratova.
Sve sobe imaju balkon, wi fi, Sat TV, twin beds. Većina soba ima pogled na bazen.

Standard double room je veličine 23 m2.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera u glavnom restoranu “Salambo” (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Gostima je na raspolaganju više barova kao i užine (pica, hamburger, sendviči, pomfrit). U konceptu su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. 

Plaća se: Sva flaširana i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića kao i konzumacija pića u The Sahara disco bar-u, Moorish Cafe, Bar 51, El Campo (a la carte resortan) i La Brise (a la carte restoran).

Ostali sadržaji
U okviru hotela nalazi se menjačnica, rent a car, iznajmljivanje bicikla, zlatara, minimarket, fotograf, suvenir shop, sef, servis za pranje veša, frizer, doktor na zahtev.

Sport i zabava
U okviru hotela nalazi se spoljašnji, unutrašni i dečiji bazen kao i aquapark sa 12 tobogana. Gostima su na raspolaganju brojne sportske aktivnosti kao što su aerobik, streljaštvo, košarka, odbojka na plaži, gimnastika, boćanje, pikado, fudbal kao i dnevne i večernje animacije.

Plaća se: sportovi na vodi i bilijar.

Spa & wellness

Plaća se: Hammam, masaža, Spa.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama