Sandy Maria Studios

Tsilivi, Zakintos

Opis destinacije

Ostrvo nenadmašnih plaža među kojima se lepotom izdvajaju Gerakos, Argasi, Banana i fascinantna plaža Navagio koje je pristupačna samo sa mora Uz čarter let agencija Big Blue je rezervisala i pažljivo odabrane smeštajene kapacitete za ovo biserno ostrvo u Jonskom moru Ostvro Zakintos predstavlja još jedan biser Jonskog arhipelaga. Ima blagu klimu, lepe pejsaže, peščane obale i vrlo toplo i providno more sa većom količinom saliniteta u odnosu na Egejsko. Ostrvo je dobilo ime po Zakintu, sinu trojanskog kralja Dardana.Glavni grad nosi ime ostrva. Sredinom prošlog veka Zakintos je zadesio veliki zemljotres, tako da u gradu nema starijeg istorijskog gradskog jezgra, osim crkve Svetog Dionisa (na obali), koji je, inače, zaštitnik ostrva. Osnovne karakteristike ostrva su predivne i čiste plaže sa još čistijom vodom. Jedan od najlepši je Gerakas u zoni gradića Vasilikos. U red sjanih spadaju i plaže Alikes, Argasi, Banana i veličanstvana plaža Navagio ili ,,Zaliv krijumčara,,. Pristupačna je samo sa mora. Nekada se zvala Agios Georgios, a sada nosi novo ime po olupini broda koji je transportovao ilegalnu pošiljku cigareta 1983. god. More je izbacilo olupinu broda na obalu. Ogromne vertikalne litice belog kamena okružuju plažu i stvaraju jedinstvenu i neponoljvilju sliku. Sitan beli pesak u vodi sličan je sedefu, a tanki listići kamena su skoro providni. Izuzetnost i neponovljivost ambijentalne lepote doprinosi, naravno, boja mora koja je u ovom delu zaliva tirkizne boje u odnosu na pučinu gde je modro-plave.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Avion

Broj nocenja

  • 10 Noćenja
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Studiji Sandy Maria se nalaze u mirnom kraju letovališta Tsilivi, na udaljenosti od oko 700 m od popularne peščane plaže koja broji veliki broj suncobrana i ležaljki (uz doplatu). Osim rekvizita i plažnih barova, boravak upotpunjuju i brojni sportovi na vodi. Centar letovališta sa brojnim kafeterijama, restoranima, marketima i suvenirnicama se nalazi na udaljenosti od oko 600 metara. Ovaj smeštajni objekat predstavlja odličnu polaznu tačku za obilazak ostrva, kao i odličnu opciju za putnike koji žele ekonomičan odmor. Glavni grad Zakintos je udaljen 4 km, a aerodrom 10 km.

Plaža:
Popularna peščano šljunkovita plaža letovališta se nalazi na udaljenosti od oko 700 m. Suncobrani i ležaljke na plaži se doplaćuju.

Hotelski sadržaj:
Od sadržaja gostima su na raspolaganju: recepcija, bazen sa odeljkom za decu, bar pored bazena, Tv kutak.

Sobe: 
Hotel u svom sastavu poseduje sobe tipa studio, sa kuhinjom i osnovnim priborom za pripremanje laganih obroka. Svi studiji u ponudi agencije Big Blue imaju pogled na bazen i nalaze se na prvom ili drugom spratu. Sadrže kupatilo sa tušem, SatTV, sef (uz doplatu 1,50 evra po danu/po studiu), klima uređaj (uz doplatu 5 evra po danu/po studiu), mini frižider, balkon ili terasu. Gosti sami vode računa o higijeni studija, dok se promena peškira vrši na zahtev putnika. Krevetac za bebu, gostima je na raspolaganju besplatno (obavezna najava prilikom rezervacije).

Usluga:
Najam.

Napomena: 
Preporuka putnicima koji tragaju za ekonomičnim odmorom.  

1. dan BEOGRAD - ZAKINTOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blu-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Zakintos, avio kompanijom Air Serbia (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman ili izabrani hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan ZAKINTOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan ZAKINTOS - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Ketering u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.