Sani Beach Hotel

Sani, Kasandra

Opis destinacije

Kasandra je najzapadniji deo poluostrva Halkidikija koje se nalazi u centralnom delu Grčke. Kasandra je takozvani "prvi prst" Halkidikija. Ona je najpopularnija i najnaseljenija regija na poluostrvu Halkidiki. Bogata je vegetacijom, pre svega borovim šumama, ima prekrasne plaže i gostoljubive meštane. More je izuzetno čisto, a klima topla, plaže su izuzetno uređene, pa ne čudi što većina njih svake godine bude nagrađena "Plavom zastavicom"

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel pripada luksuznom lancu Sani Resort. Nalazi se na rtu Sani, udaljen je 10 km od najbližeg sela Nea Fokea i oko 80 km od aerodroma u Solunu.

Plaža:
Hotel je smešten na dve peščane plaže, koje su označene plavom zastavicom. Ležaljke i suncobrani i peškiri za plažu i bazen su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, bar, 4 restorana, 2 bara na plaži, mini market, privatna marina za jahte i šoping zona, deo za zabavu i opuštanje sa barovima, kafeterija, taverna, parking, bazen, dečiji bazen, wellnes i spa centar, teretana, sportovi na vodi, sportski tereni (vaterpolo, tenis, fudbal, odbojka na plaži, košarka..). Dečiji sadržaji i usluge: dečiji klub, dečiji meni, igralište, igraonica za bebe, čuvanje dece (na upit). Animacije (večernje uz muziku uživo).

Sobe:
Hotel raspolaže sa 392 smeštajne jedinice. Sve sobe sadrže kupatilo, fen za kosu, terasu, klima uređaj, frižider, sef, satelitsku televiziju, telefonsku liniju, aparat za kafu/čaj, DVD plejer, WI FI internet-besplatno.
Ekonomi sobe, površine oko 25 m², sa terasama koje gledaju na baštu ili more. Gosti se smeštaju u sobe koje su slobodne prilikom prijavljivanja na recepciji, bez obzira na tip sobe, namenjene su za smeštaj 2 osobe, sadrže dva standardna ili francuski ležaj.
Standardne sobe su površine oko 25 m² i imaju terase koje gledaju na more ili baštu, namenjene su za smeštaj 2 osobe, sadrže dva standardna ili francuski ležaj.
Junior svite površine oko 35 m², sastoje se od kombinovane dnevne i spavaće sobe. Predviđene su za smeštaj 2-4 osobe. Mogu biti sa pogledom na more ili vrt, sadrže dva standardna ili francuski i sofu ili pomoćni ležaj.
Panorama junior svite, imaju fenomenalni pogled na ceo Sani resort, površine oko 40m, namenjeni su za 2-4 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe (dva standardna ili  "francuski" ležaj i sofa) i velike terase.
Porodične sobe, površine oko 50 m², sastoje se iz dve povezane sobe. Gledaju na more ili na baštu i namenjene su porodicama sa decom. Namenjene su za smeštaj 2-4 osobe.
Porodične svite površine oko 50 m², sastoje se od elegantnog dnevnog boravka i spavaće sobe, u objektu "B " sa pogledom na more.

Usluga:
Polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
https://www.sani-resort.com/en_GB/our-hotels/sani-beach-hotel
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama