Sani Club

Sani, Kasandra

Opis destinacije

Kasandra je najzapadniji deo poluostrva Halkidikija koje se nalazi u centralnom delu Grčke. Kasandra je takozvani "prvi prst" Halkidikija. Ona je najpopularnija i najnaseljenija regija na poluostrvu Halkidiki. Bogata je vegetacijom, pre svega borovim šumama, ima prekrasne plaže i gostoljubive meštane. More je izuzetno čisto, a klima topla, plaže su izuzetno uređene, pa ne čudi što većina njih svake godine bude nagrađena "Plavom zastavicom"

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Porodičan hotel iz poznatog luksuznog lanca Sani, Sani Beach Club 5* nalazi se na početku poluostrva Kasandra, 10km od Nea Fokee i 70km od Soluna. Izgrađen u stilu prizemnih bungalova, idealan za porodice sa decom. Resort u svome vlasništvu ima luksuznu Sani Marinu, plažu nagrađenu plavom zastavom i šoping zonu.

Plaža:
Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu koja pripada Sani resort-u. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, bar, restoran, 4 restorana, bar na plaži, dečiji klub, mini-market, unutrašnji i spoljašnji bazen, suncobrani i ležaljke pored bazena, bežični internet- besplatno, In-Suite Spa, sauna, parno kupatilo, 3 salona lepote, spa bar, soba za relaksaciju, soba za tretmane- masaže, fitnes centar, teniski tereni, stoni tenis, bilijar, pikado akvabik, joga, paraglajding, streljaštvo, katamaran, vaterpolo, planinski biciklizam, jedrenje, boćanje, bioskop na otvorenom, ronilački centar, sportovi na vodi, muzički festivali, noćni klub, žurke na plaži, odbojka, košarka, masaža na plaži, dadilja, dečiji meni, meni za bebe, Melissa dečiji klub (do 4 god) i (od 4 -11 god), klub za tinejdžere (od 12-17 god), konferencijska sala, parking.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 245 komfornih i udobno opremljenih soba. Sve sobe sadrže kupatilo(kada/tuš), terasu ili balkon, klima uređaj, telefon, mini bar, SAT TV, fen za kosu, sef, DVD player, aparat za čaj/kafu, bade mantil, papuče, wireless internet.

Standardne sobe površine oko 40m², nalaze se u bungalovima, imaju pogled na baštu ili more i namenjene su za smeštaj 2-3 osobe, sadrže dva standardna ili francuski i sofu ili pomoćni ležaj.
Deluxe sobe sa privatnom baštom, mogu imati pogled na vrt ili more, površine oko 40m², namenjene su za smeštaj 2-3 osobe, sadrže dva standardna ili francuski i sofu ili pomoćni ležaj.
Junior svite sa privatnom baštom imaju pogled na more, površine oko 45m², namenjene za smeštaj do 4 osobe, 2 odrasle i 2 dece ili 3 odrasle osobe i 1 dete, sadrže dva standardna ili francuski i sofu ili pomoćni ležaj.
Junior svita pogled more grand balkon, površine oko 40m², namenjene za smeštaj do 4 osobe, dve odralse i dvoje dece ili tri odrasle osobe, sadrže dva standardna ili francuski i sofu ili pomoćni ležaj.
Svite bungalov sa jednom sobom  površine oko 55m ², imaju pogled na bazen i nalaze se u privatnom vrtu, sadrže kombinovano dnevno-spavaću sobu. Namenjen su za smeštaj do 4 osobe, dve odrasle i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete, sadrže dva standardna ili francuski i sofu ili pomoćni ležaj.
Svite bungalov sa jednom sobom i privatnim bazenom površine oko 55m ², imaju pogled na bazen i nalaze se u privatnom vrtu, sadrže kombinovano dnevno-spavaću sobu. Namenjen su za smeštaj do 4 osobe, dve odrasle i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete, sadrže dva standardna ili francuski i sofu ili pomoćni ležaj.
Porodična soba pogled more grand balkon, površine oko 80m², komforna soba modernog stila, sastoji se od dva Junior Suite-a sa balkonom, koji su povezani vratima. Nalazi se na drugoj etaži u bungalovu. Namenjen su za smeštaj do 4 osobe, dve odrasle i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete, sadrže dva standardna ili francuski i sofu ili pomoćni ležaj.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion. Obroci se služe po principu švedskog stola.

Kontakt:
https://www.sani-resort.com/en_GB/our-hotels/sani-beach-club

Napomena:
Ovaj resort se proteže na 1.000 hektara, sa dugim peščanim plažama, uokviren kristalno čistim tirkiznim Egejskim morem.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.