Simeon Hotel

Metamorfosi , Sitonija

Opis destinacije

Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi u mestu Metamorfosi u samom srcu poluostrva Halkidiki na 7 km od mesta Nikiti i 25 km od Neos Marmarasa. Sastoji se iz četiri objekta.

Plaža:
100 m od plaže. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, lobby, sef na recepciji, parking, doktor na poziv (uz doplatu), rent a car (uz doplatu), otvoreni bazen, besplatne ležaljke i suncobrani pored bazena, poslovni centar, mini market u blizini hotela, bazen i igralište za decu, bar pored bazena, wi-fi besplatno.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 90 smeštajnih jedinica, koje su smeštene u četiri odvojena objekta. Sve sobe sadrže kupatilo,fen, frizider, terasu, klima uređaj,sef,terasu, telefon,SAT TV.
Ekonomi sobe su smešeten u prizemlju i površine su 17-20 m², namenjene za smeštaj 2 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i sofa ležaj.
Standardne sobe površine oko 20 m², namenjene za smeštaj 2 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i sofa ležaj.
Comfort sobe su površine 17-20 m².U sobama se nalazi francuski ležaj i jedan standardni ležaj za 1 osobu.
Comfort sobe sa pogledom na bazen, su površine 17-20 m².U sobama se nalazi francuski ležaj i jedan standardni ležaj za 1 osobu.
Porodične sobe su površine oko 25 m²,imaju 4 standardna ležaja ili 3 standardna i sofu.
Junior Suite  su površine oko 30 m², jedisntven proctor pregrađen dekorativnom pregradom, sofa na razvlačenje u jednom delu sobe i francuski ležaj koi se nalazi iza pregrade.Tu su još i aparat za kafu i ketler.
Simeon suite sa terasom, su površine 50-52 m².U sobama se nalazi francuski ležaj i jedan standardni ležaj za 1 osobu. Dnevna soba sa sofom na razvlačenje, 2 odvojene spavaće sobe (francuski ležaj i 2 odvojena ležaja), kupatilo sa tuš kabinom, aparat za kafu i kuvalo za vodu.
Simeon suite sa privatnom terasom.Smeštene su u prizemlju I površine oko 50-52 m². Deo dnevnog boravka sa sofom na razvlačenjei odvojena spavaća soba u kojoj se nalazi francuski ležaj ili dva odvojena ležaja.Tu su još I kupatilo sa tuš kabinom,automat za kafu I ketler.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion,doručak i večera na bazi švedskog stola, samoposluživanje i all inclusive (sve uključeno).

Kontakt:
http://www.hotel-simeon.gr/metamorfosihotel/index.php/en/

Napomena:
Porodični hotel u srcu Sitonije nudi svojim gostima apsolutan mir i opustanje na samo 100m od plaže.

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.