Sunpark Garden Hotel

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja je destinacija sa povišenom vlažnošću vazduha i izuzetno toplim morem. Ono što je izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge peščano – šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Sunpark Garden hotel nalazi se u centralnom delu Alanje, od Kleopatrine plaže, do koje je organizovan prevoz, udaljen je 900 m. Gosti koji uplate all inclusive uslugu koriste ležaljke i suncobrane na plaži bez doplate. Od aerodroma Antalija udaljen je 125 km.

Sobe: Hotel Sunpark Garden u svom sastavu ima 100 smeštajnih jedinca raspoređenih u dve zgrade. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard sobe. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana u kom se služe obroci, Sunpark Garden u svom sastavu ima i bar pored bazena i a la carte restoran. Gostima Sunprime Garden hotela uz doplatu na raspolaganju su usluge doktora, servis za pranje i sušenje veša, kao i mini market.

Sport i zabava:  U sastavu Sunpark Garden hotela nalaze se spoljašnji bazen, bazen sa tri tobogana i dečiji bazen. Gostima su na raspolaganju spa centar sa turskim kupatilom i prostorijama za različite vrste masaža i frizerski salon. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, dok na gradskoj plaži postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi.
1.dan                     Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan               Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan                      Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama