Theartemis Palace

Retimno, Krit

Opis destinacije

Rethymno (Retimno) je očaravajući manji grad koji se nalazi 78 km zapadno od Herakliona. Venecijanski karakter još uvek preovlađuje u mnogim delovima grada, a najviše ga karakterišu uzane uličice, stare gospodske kuće i utvrđenje koje je kod lokalnog stanovništva poznato kao Fortetza. Veliko zadovoljstvo predstavlja šetnja uskim belim ulicama Retimna, posmatrajući raznolikost arhitektonskih stilova, koje se završavaju izlaskom na more, na jednu od luka ili veliku zlatnu peščanu uvalu sa mnoštvom hotela i apartmana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Thertemis Palace se nalazi u mirnoj ulici u Retimnu, na 250 m kako od velike peščane gradske plaže, tako i od brojnih restorana, kafića i prodavnica.Sastoji se od dve zgrade, a javni delovi hotela u glavnoj zgradi: recepcija, a la kart restoran, lobi i lobi bar potpuno su renovirani 2019. godine, sada izuzetnog modernog dizajna, dočekaće svoje goste u novoj sezoni 2020. Od centra grada i starog utvrđenja udaljen je 700 m, a od aerodroma u Heraklionu 75 km.

Sobe: Thertemis Palace ima 245 soba, a sve imaju  kupatilo/ fen, TV, telefon, klima uređaj, sef (uz doplatu), set za kafu i čaj, frižider i balkon. Standard sobe su  kvadrature oko 22m2, za smeštaj maksimum za tri odrasle osobe ili dve odrasle i jedno dete (treći ležaj sofa) i bebu (obavezna najava prilikom rezervacije). Najčešće se sastoje od jednog bračnog ležaja i jedne sofe predviđene za spavanje treće osobe. Sobe tipa superior land view imaju pogled na grad i potpuno su renovirane 2019. godine. Moderno su dekorisane, kvadrature oko 22m2 i pružaju smeštaj za maksimum tri odrasle osobe ili dve odrasle i jedno dete (treći ležaj sofa).

Hotelski sadržaj:  U sklopu hotela Thertemis Palace gostima je na raspolaganju glavni restoran gde se služe doručak i večera, a la cart restoran, snack bar, bar na bazenu,  animacioni program u vidu muzičkih večeri, internet kutak (uz doplatu), mini market, suvenirnica.

Sport i zabava:  Od dodatnih sadržaja gostima su na raspolaganju 2 bazena, oba sa delom za decu, fitnes centar sa teretanom, saunom (uz doplatu) i unutrašnjim bazenom. Ležaljke i suncobrani su besplatni pored bazena. Peškiri za plažu se mogu koristiti uz depozit. Suncobrani i ležaljke na plaži, kao i sportovi na vodi, mogu se koristiti uz doplatu na licu mesta. 
1.dan Beograd – Krit
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krit - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama